Praktijk voor Relatie en Therapie   

Herstel samen naar een liefdevolle en energieke relatie,afspraken zijn overdag en 's avonds mogelijk in mijn praktijk in Eindhoven                       

Workshops in Eindhoven

Ik bied verschillende workshops aan. Thema's die aan bod komen bij een workshop zijn bijvoorbeeld: Byron Katie "The Work", Creatieve Therapie, Verlies- en Rouwverwerking, Liefdesverdriet en beoefening van Compassie.

Tijdens een creatieve-kunstzinnige workshop ga je zelf actief aan de slag met behulp van bijvoorbeeld kleur, vorm, beweging en tekst. Je kiest een periode of een gebeurtenis in je leven welke een speciale betekenis heeft en waar je aan wilt werken. Je ervaart hoe een gevoel, een gebeurtenis of een gedachte omgezet kan worden in kleur en vorm. 

Een workshop duurt 1,5 uur en kost 20 euro per persoon, contant te betalen bij deelname. Minimale deelname is 3 personen.

Meld je hier aan voor een workshop of mail wanneer je een workshop zou willen volgen.

Begin volgend jaar prik ik weer een nieuwe datum voor een workshop over: 'The Work' van Byron Katie en over Compassie. Een 'mindfull' manier om je bewust te worden wat de gevolgen zijn van negatieve gedachten & oordelen en hoe je er anders mee om kunt gaan. De workshop duurt 1,5 uur en kost 20 euro per persoon en is gratis voor bestaande klanten. Meld je aan als wilt deelnemen. 

Opbellen
E-mail
Info