Praktijk voor Relatie en Therapie   

Herstel samen naar een liefdevolle en energieke relatie,afspraken zijn overdag en 's avonds mogelijk in mijn praktijk in Eindhoven 

Workshops in Eindhoven

Ik bied verschillende workshops aan. Thema's die aan bod komen bij een workshop zijn bijvoorbeeld: Byron Katie "The Work", Creatieve Therapie, Verlies- en Rouwverwerking, Liefdesverdriet en beoefening van Compassie.

Tijdens een creatieve-kunstzinnige workshop ga je zelf actief aan de slag met behulp van bijvoorbeeld kleur, vorm, beweging en tekst. Je kiest een periode of een gebeurtenis in je leven welke een speciale betekenis heeft en waar je aan wilt werken. Je ervaart hoe een gevoel, een gebeurtenis of een gedachte omgezet kan worden in kleur en vorm. 

Een workshop duurt 1,5 uur en kost 20 euro per persoon, contant te betalen bij deelname. Minimale deelname is 3 personen.

Meld je hier aan voor een workshop of mail wanneer je een workshop zou willen volgen.

Iedere woensdag van 17.30 tot 18.30 uur kun je deelnemen aan compassie beoefening. Iedere keer wordt een ander onderdeel van compassie belicht met behulp van meditaties en korte uitleg. Het is prima mogelijk om gewoon eens een keertje deel te nemen of wekelijks deel te nemen. De kosten zijn 10 euro per deelnemer, contant te betalen bij aanvang. De eerstvolgende data zijn: 31 oktober, 7, 21 & 28 november.

Woensdag 31 oktober geef ik weer een workshop over:  'The Work' van Byron Katie. We starten om 15.00 uur en sluiten af om 16.30 uur. Het is een actieve workshop om kennis te maken en te ervaren hoe je 'The Work' zelf kunt toepassen om in het NU te komen. Een 'mindfull' manier om je bewust te worden wat de gevolgen zijn van negatieve gedachten & oordelen en hoe je er anders mee om kunt gaan. Deze workshop kost 20 euro per persoon en is gratis voor bestaande klanten. Meld je aan als wilt deelnemen.