'Houd me vast' Relatie APK

Verdiep je relatie, los problemen op en gun je relatie een top APK

Je relatie kan wel wat hulp gebruiken en je twijfelt of de problemen zo groot zijn dat er echt relatietherapie nodig is. Er moet wel wat veranderen want de relatie loopt niet zo soepel meer. Wellicht heb je 2 á 3 gesprekken nodig en dan heb je de relatie weer goed op de rit samen. Ik spreek dan van een 'relatie-APK'.


Je kunt ook kiezen voor de relatie-training variant:


De 'Houd me vast' relatie training biedt een unieke kans om je relatie te versterken en meer van elkaar te genieten. Het resultaat is dat de verbondenheid en het vertrouwen in elkaar wordt verstevigd zodat de liefde voor elkaar (weer) stroomt en groeit.


De ‘Houd me vast”- Relatietraining biedt een prachtige kans om je relatie weer zuurstof te geven, de verbondenheid in de relatie te versterken en elkaar weer door de ogen van geliefden te zien. Het weten en voelen dat je geliefde voor je klaar staat als je daarom vraagt, laat je zelfvertrouwen en je eigenwaarde stijgen. Hoe zat het ook al weer?

  • waar gaat romantische liefde over en hoe wordt deze gevormd;
  • wat zijn mijn eigen emotionele behoeften en wat zijn de behoeften van mijn partner;
  • hoe negatieve interacties en patronen pijn en afstand in je relatie geven;
  • hoe brengen we samen een veilige verbinding tot stand en hoe houden we die vast;
  • hoe vergroten we intimiteit, sex en verlangen in de relatie en hoe versterkt dit onze relatie;
  • verhoog je energie, je plezier en je geluk samen.

Het boek 'Houd me vast - Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilig relatie' van Dr. Sue Johnson ligt ten grondslag aan de inhoud van het trainingsaanbod. Er wordt gesproken over waar liefde over gaat en hoe liefde gevormd wordt. Er wordt dieper ingegaan op de eigen emotionele behoeftes en die van de partner. Er worden handvatten gegeven om te begrijpen en beter om te gaan met wat er gebeurt als het minder goed gaat in de relatie. Je bent samen bereid om 8 sessies van 1 uur in te plannen en het 'Houd me vast' programma te volgen. Informeer omtrent de hoogte van de investering voor de training-variant.


Ik hoor graag van u.

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

06-22694516


Email: edithwalraven@gmail.com


Praktijkadres:


Centauriestraat 43 Eindhoven


Ik spreek de volgende talen: NL en ENG

Op de website van Stichting EFT Nederland vindt u meer informatie over deze vorm van relatietherapie.